Sanal Gerçeklik cep telefonu, tablet, pc, gerçeklik gözlükleri gibi araçları kullanarak kamera görüntüsü üzerinde 3D bir nesnenin yerleştirilmesini sağlayan modüle denir. Gerçek adı Augmented Reality olan gerçeklik sayesinde müşterilerinize yapacağınız ürünleri tanıtma ve gösterme imkanı bulacaksınız.
Sanal Gerçeklik Size Sunacağı Katkılar Nelerdir?
Teknolojik gelişmeler sayesinde rekabetin an ve an en üst safhada olduğu günümüzde sanal gerçeklik sizi diğer firmalardan bir adam öne taşıyacak. Bu çalışma sayesinde müşterilerinize daha iyi bir çalışma sunacak, profesyonel bir kurum kimliğine bürüneceksiniz. Ürünlerinizi tanıtırken size ve müşterilerinize daha fazla kartvizit ve katalog imkanı sunacaksınız.
Kullanım Alanları Nelerdir?
Geniş bir çalışma alanına sahip olan Sanal Gerçeklik uygulamaları, genelde inşaat şirketleri, mobilya, otomotiv ve eğlence gibi sektörler de kullanılmaktadır. İnşaat sektöründe ürünlerinizi 3 boyutlu bir şekilde göstereceğinizden çalışmalarınızı müşterilerinize daha iyi anlatma imkanı bulacaksınız. Mobilya sektöründe ise müşteriler uygulamayı telefonlarına indirerek, alacakları koltuk, masa sehpa gibi ürünleri evlerinde nasıl duracağı görebileceklerdir. Otomotiv sektöründe sanal gerçeklik sayesinde aracınızın iç aksamlarını görebilecek daha iyi müdahale edebileceksiniz.
Sanal Gerçeklikte Uygulamasının Marka Üzerinde Etkisi
Ürünlerinizi gençlere sunmak sizin elinizde. Genç yaştaki bireylere ulaşarak, sanal gerçeklik uygulaması sayesinde markanızı her alanda tanıtma ve sunma şansı yakalayacaksınız. Andoroid ve ios gibi uygulamalar sayesinde kaliteniz artacaktır.
Sanal Gerçeklik Uygulamaları
Günümüz firmaları içinde çağın getirmiş olduğu teknolojik rekabet içinde Oculus Rift ve HTC Vive VR (Virtual Reality) gözlüklerini kullanarak rakiplerinizden bir adım önde gidebilirsiniz. Arttırılmış gerçeklik Sanal Smat Audit Uygulaması tamamen bilgisayar ortamında tasarlanan sanal 3D ortamlar hazırlayabilir veya 360 derece videolara 3D nesneler yerleştirerek sanal gerçeklikte uygulaması oluşturabiliriz. Yerleştirilen nesnelere etkileşim sağlayabilir. Yazılım desteği ile bilgisayar oyunlarında olduğu gibi puanlamalar oluşturabiliriz. İş dünyasında sanal gerçeklik, insan kaynakları kurumsal iletişim satış & pazarlama ve ürün geliştirme birimlerinde kullanabiliriz. Mülakat sürecinde ve eğitim sürecinde dijitalleşmeye uygun firmalarda fırsat niteliğinde yenilikçi çözümler sunabiliriz.
www.toromedya.com.tr/sanal-gerceklik